Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Ultra Boost 20 Scarlet Royal Blue
#1
[Imagen: Ultraboost_20_Shoes_White_EG0712_010_hover_standard.jpg]


Denne UB 2020 kommer klædt i en gråstrikket overdel parret med et matchende blondebur og runtopsell.com sorte syede tre striber. Skoen får en fed farvefarve ved hjælp af den grønne digitale pletter placeret på den bageste ende af Gray Boost mellemsålen. Grå snørebånd og en sort ydersål i gummi fuldender udseendet.


Ovenstående er denne nye gengivelse af Adidas Sko Blå Hvid lavet i et farveskema med krystalhvid, herlighedsblå og solrød farve. Primeknit-overdelen er lavet i hvid, mens hits af Glory Blue tager sig af Three Stripes branding og hæltæller. Solar Red-accenterne findes på den bageste del af Boost-mellemsålen såvel som på omridset af hælklemmen. En hvid Boost mellemsål og sort ydersål i gummi fuldender udseendet.


Adidas Originals vil tilbyde snesevis af nye farveindstillinger af deres nyeste Adidas Ultra Boost 20 Scarlet Royal Blue løber i løbet af det nye år, som inkluderer denne kommende "Metallic Copper" iteration. Den har en Sail Primeknit-overdel med matchende snørebånd og blondebur, der inkluderer Black Three Stripes. En gennemskinnelig hælklips med mat kobberbeklædning ovenpå en kobbermetallisk boost mellemsål og sort kontinentalt ydersål i gummi fuldender designet.


Køb Nu Adidas Ultra Boost 2020's nye og avancerede Primeknit-overdel har skræddersyet fiberplaceringsteknologi (TFP). Den innovative teknik lægger fibre ned til millimeter, hvilket resulterer i en højtydende, letvægtsoverdel, der er nøjagtigt syet og konstrueret. Fra start til landing kan løbere starte kontrol med en sko, der nøjagtigt kalibrerer fodstøtte for fuldt ud at frigøre den eksplosive energi fra boost.


https://www.runtopsell.com/
Responder }}}}}}}
Gracias de:


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)